Club Paradise Resort Palawan Hotel Review

Coron, Filipijnen

Club Paradise Resort Palawan

Dit hotel ligt op een privé eiland op Busuanga en in de volksmond vaak Coron genoemd. Het ligt aan de andere kant van Coron City en is bekend geworden doordat er een band speelt en zingt voor je bij aankomst.

Helaas is onze DJI Osmo gestolen voordat we deze beelden hadden gebackupt maar dit is wel heel erg leuk.

Het eiland is een beschermd natuurreservaat. ’s Avonds vindt hier de trek plaats van de vleermuizen die op zoek gaan naar eten in de Mangrove. Dat is echt een machtig gezicht want het zijn er echt honderden.

Op het strand is bijna niemand omdat er niet zo heel veel kamers en villaatjes zijn. Het eten is lekker en er is veel keuze. De villaatjes zijn best klein dus voor je koffer is nauwelijks plaats. Ook vonden wij het zwembad niet superfijn. Het bestaat namelijk uit zeewater en is ook nog eens erg warm door de zon. Het is wel eco dus dat is in principe een goed uitgangspunt.

Om het eiland kun je schildpadden zien tijdens het snorkelen. Ook zijn hier af en toe Dugongs te zien. Bijzondere beesten die wij helaas niet hebben gezien. Wil je zien hoe die eruit zien? Het zijn een soort dikke grote zeehonden.

Rapport

Locatie
9
Welkom & Ontvangst
8
Design & Stijl
9
Hotelkamer
8
WIFI
8
Restaurant
7
Housekeeping & Staff
8
Onderhoud
8
Prijs-kwaliteit
9
Samenvatting

Tijdens de zonsondergang zie je hier de vleermuizentrek. Dit is ongelooflijk mooi! Snorkelen is hier ook fantastisch en je kunt ook het eiland op hiken. Bijzonder hotel!

8.22
Super!
  • Sunset villa
    € 360
    1 slaapkamer, zonsondergang uitzicht aan het strand

Deel dit Hotel

Hoe vond je onze Club Paradise Resort Palawan Hotel Review? Ken jij iemand die hier heen moet? Deel het dan met hem of haar op Facebook.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter