Aarunya Nature Resort & Spa Hotel Review

Kandy, Sri Lanka

Aarunya Nature Resort & Spa

Het Aarunya Nature Resort & Spa werd in 2019 bekroond met Winner Luxury Mountain Resort en verdient absoluut een bezoekje.Dit resort ligt in de bergen en biedt een fantastisch uitzicht. Het zwembad is mooi en een goede plek om de zonsopgang te bekijken.

Dit resort is een boetiekhotel met momenteel slechts 5 villa’s. Ze bouwen momenteel een paar nieuwe villa’s met zwembaden, die allemaal prachtig worden. De villa waar we in verbleven had alles wat we nodig hadden en was comfortabel. Maar veruit het beste van deze villa was de privéjacuzzi buiten. 

Maar onze nummer één ervaring in Aarunya was de Sri Lankaanse nacht. We zijn op veel plaatsen geweest, maar dit is absoluut een van onze favoriete nachten. De Sri Lankaanse nacht begon met een klop op onze deur, een lid van het personeel bracht ons daarna in onze traditionele rokken met een grote fakkel  naar het Sri Lankaanse restaurant.
Dit was eigenlijk een traditioneel lokaal huis dat ze op het resortterrein bouwden om de gasten het echte Sri Lanka te laten ervaren. In het lokale restaurant was de chef al bezig met het bereiden van het eten.

De avond zou ons een 9-gangen Sri Lankaans diner brengen. Het personeel vertelde ons veel over hoe het eten wordt bereid, hoe de mensen leefden en we leerden Carrom spelen. Carrom is een bordspel dat mensen in Sri Lanka veel spelen. En het eten was zo heerlijk en hielp ons echt om de Sri Lankaanse keuken te leren kennen.

Rapport

Locatie
9
Welkom & Ontvangst
7
Design & Stijl
7
Hotelkamer
8
WIFI
7
Restaurant
10
Housekeeping & Staff
10
Onderhoud
8
Prijs-kwaliteit
6
Samenvatting

Dit plekje in de bergen met een fijne Jacuzzi is top om bij te komen van je Sri Lanka reis. Het is wel prijzig hoor.

8
Geweldig!
  • Premium Villa
    € 350
    1 slaapkamer, Jacuzzi, berguitzicht

Deel dit Hotel

Hoe vond je onze Aarunya Nature Resort & Spa
Hotel Review​? Ken jij iemand die hier heen moet? Deel het dan met hem of haar op Facebook.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter