The Artini Resort Hotel Review

Ubud, Bali

The Artini Resort

De locatie van het Artini Resort is perfect. Het ligt in het midden van het centrum van Ubud. Toch dien je een lange straat en oprijlaan van ca. 200 meter door te lopen voordat je bij het resort aankomt. Je hoort er geen geluid meer van het verkeer en je komt terecht in een oase van rust die je niet meer verwacht in hartje Ubud. De omgeving is zo mooi als je mag verwachten.

De kamer was goed ingericht en groot genoeg voor twee personen. Het heeft een groot balkon met twee stoelen en een tafel waar je kunt ontspannen. De kamers hebben een comfortabel kingsize bed met een goed matras en twee prima kussens. Ook is er een koelkast waar je je eigen drankjes in kunt zetten. De hotels geven elke kamer elke dag 2 x 500ml flessen water. De badkamer is verbonden met de kamer met een groot raam. Dit is onhandig als je wil douchen en iemand nog slaapt. Gelukkig hebben ze een rolgordijn zodat je privé kunt douchen. Toch is zo’n rolgordijn geen chique oplossing.
Het enige minpunt aan de kamer is de douche. De waterdruk is erg laag en het water wordt de hele tijd warm en koud. De douchekop is ook erg klein, maar zelfs hiervoor is de waterdruk te laag.

Het ontbijtbuffet is elke ochtend beschikbaar van 6.30 – 10.00 uur. Het is geen heel groot buffet, maar je hebt zowel westerse als Indonesische gerechten om uit te kiezen. Er is ook een Eggcorner waar een kok een eitje voor je bakt.Het eten is redelijk beperkt en ligt vaak ook relatief koud in de buffetbakken. Eén keer gingen we om 9:40 uur een beetje laat ontbijten en de meeste bakken waren al leeg dus we zouden het hotel aanbevelen om het ontbijt tot het einde vol te houden. We hebben hier niet geluncht of diner op, we raden aan om dat lekker in het centrum van Ubud te doen.

Voor de prijs en locatie mag je eigenlijk echt niet klagen overigens. Dit is een toppertje.

Rapport

Locatie
9
Welkom & Ontvangst
7
Design & Stijl
8
Hotelkamer
8
WIFI
6
Restaurant
6
Housekeeping & Staff
7
Onderhoud
7
Prijs-kwaliteit
10
Samenvatting

Prijs-kwaliteit-locatie dikke tienen. 

7.56
Dikke prima
  • Double Room
    € 67
    1 slaapkamer

Deel dit Hotel

Hoe vond je onze The Artini Resort Hotel Review? Ken jij iemand die hier heen moet? Deel het dan met hem of haar op Facebook.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter