Plataran Borobudur Resort & Spa Hotel Review

Ubud, Bali

Plataran Borobudur Resort & Spa

Plataran Borobudur Resort & Spa is een Luxury Hotel. Het ligt naast het Plataran Heritage Hotel maar is volledig gescheiden. Het bestaat uit privé villa’s met eigen zwembaden en vrij uitzicht. Het is gelegen op slechts 5 minuten van de Borobudur Tempel. Het is een hotel wat qua service voorkomt in onze absolute top 5.

Het resort is prachtig gebouwd. De villa’s liggen erg privé en hebben een mooie en ruime opzet met een grote comfortabele zithoek zowel binnen als buiten. Het resort is gelegen op een heuvel wat ervoor zorgt dat je wel wat trappen op moet, maar je kunt ook een golfkarretje bestellen als je wilt. Het restaurant, de lobby en de Wellness Spa kijken allemaal uit op de Borobudur Tempel en het uitzicht is geweldig. Het restaurant is vormgegeven in oud Romeinse stijl wit marmer gepaard met Franse en Javaanse invloeden. De combinatie is prachtig.

De massagetafels kijken uit over de Borobudur tempel en dat is geweldig. Je wil niet met je gezicht omlaag liggen. Je kunt er van genieten na je massage in een rozenbad. Erg leuk!

Het restaurant is van topkwaliteit zowel in de ochtend als in de middag en avond. Alles is á la carte vanaf de middag en de opties zijn bijna Michelin ster waardig. Dit hotel is pure verwennerij.

Rapport

Locatie
10
Welkom & Ontvangst
10
Design & Stijl
9
Hotelkamer
9
WIFI
9
Restaurant
9
Housekeeping & Staff
10
Onderhoud
8
Prijs-kwaliteit
10
Samenvatting

Dit hotel krijgt voor service een dikke 10. Dit hebben wij pas een paar keer meegemaakt. Uitkijken over de mooiste tempel van Java maakt het nog beter.

9.33
Geweldig!
  • Villa with Garden View
    € 430
    1 slaapkamer, privé zwembad, uitkijkend over rijstvelden

Deel dit Hotel

Hoe vond je onze Plataran Borobudur Hotel Review? Ken jij iemand die hier heen moet? Deel het dan met hem of haar op Facebook.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter