Sharma Springs Hotel Review

Bali, Indonesië

Sharma Springs

Video afspelen

Het hoogste en grootste bamboe gebouw van Bali is te huur voor je hele familie, een retreat of gewoon al je vrienden. Neem je drone mee voor één van de mooiste ochtenden die je ooit zult beleven.

Dit is één van de duurste plekken die je in Bali kunt huren. Dat maakt het ook meteen lastig om hier te komen. Dat is jammer want het is echt een geweldige plek. 

De bamboe architectuur is perfect uitgevoerd. Hoogstandjes zijn het trappenhuis en de ingang. De master-bedroom heeft het mooiste uitzicht maar eigenlijk is elke kamer erg mooi. Er zijn maar liefst 5 kamers. Dus mocht je met vrienden naar Bali gaan en je bent bereid de kosten te delen is dit wel heel uniek.

Buiten is nog een mooie loungeplek en de grote keuken en woonkamer bieden genoeg ruimte om samen te leven of juist ver uit elkaar.

Minpuntje is dat het zwembad het grootste deel van de dag in de schaduw ligt. Maar die paar daagjes dat je hier verblijft kun je daar wel mee leven. Je bent hier echt geen weken tenzij je miljonair bent zoals de eigenaren.

Rapport

Locatie
10
Welkom & Ontvangst
8
Design & Stijl
10
Hotelkamer
10
WIFI
9
Zwembad
6
Keuken
8
Housekeeping & Staff
8
Onderhoud
9
Prijs-kwaliteit
7
Samenvatting

Hier komt verder helemaal niemand. Dat komt ook omdat hij zo ontzettend duur is. Als je de kosten kunt delen met vrienden is dit wel iets heel bijzonders.

8.5
Geweldig!
  • Sharma Springs
    € 911
    Vijf slaapkamers, 2 Hangmatten, 2 woonkamers, 1 Privé zwembad

Deel dit Hotel

Hoe vond je dit hotel? Ken jij iemand die hier heen moet? Deel het dan met hem of haar op Facebook.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter