Camaya Bali Hotel Review

Bali, Indonesië

Camaya Bali

Video afspelen

Het Camaya Bali heeft het mooiste uitzicht van Bali. Dat is niet gehypet of overdreven. Er is werkelijk geen mooiere manier van rustig wakker worden dan je koffie drinken in de hangmat. Daar slaap je niet natuurlijk.

Wij durven te stellen dat dit de bekendste hangmat van Bali is! We zien er tegenwoordig bijna iedere dag wel een foto van voorbij komen op Instagram. Camaya Bali is een Airbnb met 2 slaapkamers gelegen in het oosten van Bali die je niet wil missen. Het gehele huis is gebouwd van duurzame
materialen het grootste deel van Bamboo. Het huis is bijna helemaal open waardoor je echt het idee hebt midden in de natuur te zitten. Je zult wakker worden van de eerste zonnestralen of natuurlijk eerder zodat je dit mooie licht op de gevoelige plaat kunt vast leggen ;). Het bezoeken van Camaya Bali is echt een ervaring met geweldig uitzicht op de rijstvelden. De Airbnb is echter zo populair dat het grote delen van het jaar is volgeboekt. Mocht je een vakantie naar Bali plannen probeer dan meteen een nachtje te boeken waardoor je zeker weet dat je dit gaat meemaken!

Rapport

Locatie
10
Welkom & Ontvangst
10
Design & Stijl
10
Hotelkamer
8
WIFI
7
Zwembad
7
Restaurant
7
Housekeeping & Staff
9
Onderhoud
9
Prijs-kwaliteit
8
Samenvatting

Je moet absoluut de loterij winnen. Maar als je die wint, moet je hier ook meteen boeken.

8.5
Geweldig!
  • Camaya Suboya
    € 378
    Twee slaapkamers, 2 Hangmatten, 1 Privé zwembad

Deel dit Hotel

Hoe vond je dit hotel? Ken jij iemand die hier heen moet? Deel het dan met hem of haar op Facebook.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter