Inaya Putri Bali Hotel Review

Nusa Dua, Bali, Indonesië

Inaya Putri Bali

Video afspelen

Inaya Putri Bali is een heerlijk resort in Nusa Dua. Recentelijk helemaal opgeknapt heeft het toegang tot een fijn strand met veel watersport mogelijkheden. Er zijn veel zit en ligplekjes en maar liefst 4 zwembaden. Eén van die zwembaden heeft twee hoge duikplanken voor de schoonspringers onder ons.

Ook is er een apart gedeelte met privé villa’s waar wij in zaten en mijn vader hadden uitgenodigd. Hier heb je naast een privé zwembad ook toegang tot de zwemlagune. Dit is net een lange rivier tussen die villa’s in die ze allemaal verbindt. Wat geweldig en hier was verder nooit iemand te vinden. In je Villa heb je twee slaapkamers en 3 TV’s zodat je zowel binnen als buiten muziek op kunt zetten of Netflixen zodat je er niet meer uit hoeft.

Natuurlijk maakten we ook hier gebruik van de gratis cocktails die je ’s avonds krijgt als je in een villa zit. Je krijgt er een toren met lekkere tapa’s zoals gamba’s, oesters en lekkere hammen samen met bijvoorbeeld je Mojito. Lekkere service.

Dit hotel heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen.

Rapport

Locatie
8
Welkom & Ontvangst
7
Design & Stijl
8
Hotelkamer
9
WIFI
9
Zwembad
8
Restaurant
8
Housekeeping & Staff
9
Onderhoud
8
Prijs-kwaliteit
8
Samenvatting

Prachtige Villa met toegang tot een heuse zwemlagune. Echt perfect!

8.2
Fantastisch
  • Two Bedroom Villa
    € 426
    Twee slaapkamers, privé zwembad, zwemlagune

Deel dit Hotel

Hoe vond je onze Inaya Putri Bali Hotel Review? Ken jij iemand die hier heen moet? Deel het dan met hem of haar op Facebook.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter