Flow House Bali Hotel Review

Ubud, Bali, Indonesië

Flow House Bali

Video afspelen

Het Flow House Bali is een supertof Architectonisch hoogstandje van de getalenteerde Alexis Dornier. Hij ontwerpt steeds meer bijzondere woningen in Bali en ze hebben allemaal een thema.

Deze Villa heeft drie slaapkamers en kun je met vrienden of familie bezoeken. Hij ligt dicht bij Ubud en als je er niet uit wil kun je met GoFood lekker wat bestellen. Er zit een goede pizzeria vlakbij die ook koude biertjes brengt.

Het toffe aan deze villa is het huiskamer/ theater idee. Er is geen televisie maar in plaats daarvan kijk je in de ronde loungebanken naar de rijstvelden. Je geniet daardoor meer van je omgeving in plaats van dat je moderne prikkels zoekt. Wij trokken hier even in met wat vrienden en hadden ook lol met de drijvende zitzakken in het zwembad. Je blijkt erop te kunnen surfen.

Het huis is echt compleet met overal Sonos speakers en een echt Espresso apparaat compleet met pistons en een waterkoeler waar je ook heet theewater uit kunt halen. Als je hier zit, ga je niks van Bali zien, maar het is wel vet!

Rapport

Locatie
9
Welkom & Ontvangst
8
Design & Stijl
9
Hotelkamer
9
WIFI
8
Zwembad
8
Restaurant
7
Housekeeping & Staff
9
Onderhoud
8
Prijs-kwaliteit
8
Samenvatting

Prachtige Villa met hele gave bouwstijl. De ideale villa om met je vrienden te relaxen en wat poolfun te hebben.

8.3
Fantastisch
  • Flow House
    € 740
    Drie slaapkamers, 3 badkamers, 1 grote woonkamer + privé zwembad

Deel dit Hotel

Hoe vond je onze Flow House Bali Hotel Review? Ken jij iemand die hier heen moet? Deel het dan met hem of haar op Facebook.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter