Zen Hideaway Hotel Review

Bali, Indonesië

Zen Hideaway

Video afspelen

Misschien wel de meest Instagrammable villa van heel Bali. Deze villa heeft meer dan 5 plekjes die de ultieme Bali sfeer ademen. Let op dat je nummer 3 hebt. Die is echt het mooiste. Kun je die niet meer krijgen en gaat het je om de schommel kun je ook 1 of 2 nemen.

De kans is groot dat je hier heen wil om de originele (en naar onze mening enige écht mooie) Bali Swing te doen. Je hoeft hier dan ook niet extra voor te betalen. Dit zit erbij. Deze kijkt namelijk het beste weg over de rivier.

Naast de fantastische schommel heb je hier ook nog een fijne hangmat en een hangend matras en twee slaapkamers. Je hebt hierbij een geweldig uitzicht over de rivier in Ubud. Links van je kun je in de middag wel wat gillende Chinezen horen die op de (neppe) ‘original bali swing’ zitten. Maar dat is eerlijk gezegd best grappig.

Wifi is hier best slecht maar we hebben er toch de F1 een beetje stotterend kunnen streamen. Het huiskamertje is erg huiselijk met een leuk keukentje. Je zit hier overigens best ver van de bewoonde wereld dus eten is beperkt tot een lokale warung. Niet super geweldig, maar ook geen honger dus.

Rapport

Locatie
10
Welkom & Ontvangst
7
Design & Stijl
10
Hotelkamer
9
WIFI
6
Restaurant
7
Housekeeping & Staff
8
Onderhoud
9
Prijs-kwaliteit
7
Samenvatting

Meeste instagramplekjes op één plek by far. 1 Nachtje en je bent alleen maar aan het fotograferen.

8.11
Geweldig!
  • Zen Hideaway 3
    € 360
    Twee slaapkamers, Bali Swing

Deel dit Hotel

Hoe vond je dit hotel? Ken jij iemand die hier heen moet? Deel het dan met hem of haar op Facebook.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter