Wild Coast Tented Lodge Hotel Review

Yala National Park, Sri Lanka

Wild Coast Tented Lodge

In eerste instantie lijkt Sri Lanka niet populair als safaribestemming, maar we kunnen zeggen: Oh boy, we hadden het helemaal mis. Ons verblijf in Wild Coast Tented Lodge was geweldig. Wild Coast is een lodge in het Yala National Park. Wat betekent dat er soms olifanten in het resort zijn. Tenminste dit is wat we te horen kregen zodra we aankwamen. We waren op zijn minst sceptisch. We dachten … ja, misschien is er eens per jaar een olifant daar. Hoe fout zaten wij.

We verbleven in de Cocoon Pool Suite, een prachtige kamer met de meest verbazingwekkende meubels. We houden echt van de stijl en elk detail was tof. Inbegrepen bij de kamers die je hebt: ontbijt, lunch, afternoon tea, cocktail voor het diner, diner, wasserette en 1 gamedrive per nacht. Dit concept is geweldig, alles is geregeld en dat voelt zo ontspannend. De chef-kok is echt goed. We kwamen aan en hadden een late 3-gangen lunch en een paar uur later alweer op weg naar het diner.

Maar eerst wilde een olifant mee lunchen haha.
De volgende dag werden we opgewonden wakker omdat we ’s middags voor onze eerste gamedrive gingen, maar eerst op weg naar het ontbijt. Onderweg stonden we oog in oog met een olifant op 10 meter van onze kamer! Hij dronk uit een van de vijvers. Het is zo speciaal om wilde dieren in het wild te ontmoeten in plaats van in een dierentuin.


Die middag hadden we ook de meest verbazingwekkende gamedrive met een zeer ervaren ranger Lauren en kregen we vier luipaarden te zien. Dat is geweldig, want het is zeker niet gegarandeerd dat je ze tijdens je bezoek zult zien. De combinatie van ontspannen, luxe en de safari is super zo. Het was by far de beste ervaring die we hadden tijdens onze Sri Lanka-reis en we kunnen zeggen dat we iedereen zouden aanraden om Wild Coast te bezoeken. Je zult het nooit vergeten!

Rapport

Locatie
10
Welkom & Ontvangst
10
Design & Stijl
10
Hotelkamer
10
WIFI
8
Restaurant
9
Housekeeping & Staff
9
Onderhoud
9
Prijs-kwaliteit
7
Samenvatting

Dit plekje is het duurste van zo'n beetje Sri Lanka. Maar al het eten en een gamedrive zitten erbij in. Je krijgt 3x een 3 gangendiner per dag, hebt cocktails en elke alcoholische drank die je wil. Het is ook nog eens ongelooflijk mooi en de wilde dieren lopen door je Resort. Doen dus als je portemonnee het toelaat.

9.11
Goede optie
  • Cocoon Pool Suite
    € 350
    1 slaapkamer, zwembad, inclusief full board en 1 gamedrive voor 2 personen per dag

Deel dit Hotel

Hoe vond je onze Wild Coast Tented Lodge
Hotel Review​? Ken jij iemand die hier heen moet? Deel het dan met hem of haar op Facebook.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter