Solid Surf House Bali Hotel Review

Canggu Bali, Indonesië

Solid Surf House Bali

Als je in Bali bent moet je eigenlijk een keer gesurft hebben. Wij hebben in Scheveningen onze eerste les gehad maar wilden nu wel een betere basis krijgen. We gingen dus 5 dagen op Surfkamp met Solid Surf House en dat was tof!

Het Solid Surf House is half hostel, half hotel. Je kunt in gedeelde dorms liggen maar ook in eigen kamers met eigen badkamers. Wat je wil is je eigen voorkeur natuurlijk. Het ligt centraal in Canggu en eenmaal binnen krijg je een fijne huiselijke sfeer. Er staan overal surfplanken, ligzakken en er is een gezellig zwembad en biljarttafel.

Je kunt je ontbijt á la carte bestellen en de Cheffin is gewoon te grappig. Na het ontbijt ga je je surflessen doen en einde middag kom je dan weer terug. Soms om je surfskills op video terug te kijken en tips te krijgen. Soms om gebruik te maken van de Outdoor Pool Bioscoop. Deze plek laat je thuisvoelen in Bali en de avonden dat het personeel live muziek maakt en zingt zul je niet snel vergeten. Dit moet iedereen eigenlijk eens doen.

Rapport

Locatie
9
Welkom & Ontvangst
9
Design & Stijl
9
Hotelkamer
8
WIFI
9
Zwembad
8
Restaurant
8
Surfles
9
Prijs-kwaliteit
10
Samenvatting

Wat een leuk surfkamp! En die prijs is belachelijk. 10/10

8.78
Fantastisch
  • Superior Room
    € 380 per week
    Eigen slaapkamer en badkamer inclusief board en surflessen

Deel dit Hotel

Hoe vond je onze Solid Surf House Bali Hotel Review? Ken jij iemand die hier heen moet? Deel het dan met hem of haar op Facebook.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter