Dragon House Bali Hotel Review

Bali, Indonesië

Dragon House Bali

Video afspelen

Dit huis dat in Ubud ligt heeft maar liefst 4 slaapkamers. Er is een supergroot privé zwembad dat je vanuit de slaapkamers kunt zien met see-through sectie. Maar het mooiste is de huiskamer die je verbindt met de natuur. 

Het hele thema van de Villa is uitgevoerd volgens het drakenthema. Van de grote Gong in de woonkamer tot de enorme draak bij de ingang. Deze villa is echt super chique. De grote keuken biedt ruimte om zelf te koken maar je kunt er net zo makkelijk bestellen van de kaart. 

De wifi is er goed en het is werkelijk lastig om te kiezen welke kamer het gaafste is. De masterbedroom is super natuurlijk, maar de kamer beneden kijkt dus vanaf de zijkant in het zwembad.

Daarbovenop komt nog de sauna op de onderste verdieping. Deze villa is helemaal af. De woonkamer is open en kan alleen dicht met de automatische jaloeziën. Toch is er geen ongedierte binnen te vinden. Mocht je hier niet van houden kun je ook nog de binnen woonkamer nemen want die is helemaal afgesloten. Maar wees gerust, daar zul je helemaal niet zitten.

Rapport

Locatie
8
Welkom & Ontvangst
8
Design & Stijl
10
Hotelkamer
9
WIFI
8
Restaurant
8
Housekeeping & Staff
9
Onderhoud
9
Prijs-kwaliteit
9
Samenvatting

Dit plekje is net alsof je het huis van een Hollywoodster met smaak intrekt. Het drakenthema is prachtig uitgevoerd en je waant je midden in de natuur.

8.67
Geweldig!
  • Dragon House
    € 400
    Vier slaapkamers, Groot Privé Zwembad, 2 Woonkamers, Sauna

Deel dit Hotel

Hoe vond je dit hotel? Ken jij iemand die hier heen moet? Deel het dan met hem of haar op Facebook.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter