Shandrani Beachcomber Resort & Spa Hotel Review

Blue Bay, Mauritius

Shandrani Beachcomber Resort & Spa

Eén van de betaalbaarste opties in Mauritius die toch alles heeft voor een echte luxe vakantie is het Shandrani Beachcomber Resort & Spa. Gelegen aan Blue Bay en vlakbij het vliegveld is dit de ideale plek om je reis te starten of eindigen.

Het hotel heeft een aantal kamertypen. De gebouwtjes zijn 2 verdiepingen hoog en iedere kamer heeft een balkon. Er is een klein verschil tussen Superior en Deluxe wat bestaat uit een klein zithoekje en iets meer ruimte.

Het kiezen tussen de twee zwembaden is hier erg moeilijk. Ze zijn beide geweldig. Zo dicht bij het zwembad komen de vliegtuigen hier wel laag langsvliegen. Er zijn mensen die dat storend vinden, maar wij vonden het best leuk en geluidsoverlast viel wel mee. Het hotel ligt eigenlijk midden in de golfbaan en ’s ochtends kun je dan ook spelen als de zon nog niet zo hoog staat. Een typisch golfhotel zou ik het overigens niet willen noemen want in de ochtend zag ik nauwelijks spelers.

Er zijn veel watersportactiviteiten mogelijk en de spa is erg mooi. Het is een groot complex met een eigen zwembad en ontzettend leuke rieten hutjes allemaal afgeschermd van elkaar. Dit hotel is vergeleken met de duurdere opties van Mauritius een goede deal. Het eten is er prima, buffetvorm, maar niet heel bijzonder. Wil je á la carte kun je naar het andere restaurant. De opties zijn daar wel wat beperkt. Het Trou Aux Biches Beachcomber is daarin toch echt wel veel beter.

Rapport

Locatie
8
Welkom & Ontvangst
8
Design & Stijl
9
Hotelkamer
7
WIFI
7
Restaurant
7
Housekeeping & Staff
8
Onderhoud
8
Prijs-kwaliteit
10
Samenvatting

Mauritius voor een huwelijksreis of gewoon lekker luxe loopt al snel in de papieren. Het Shandrani Beachcomber Resort & Spa springt daar positief tussenuit. Het is voor Mauritius betaalbaar en heeft twee van de mooiste zwembaden van Mauritius. Je gaat hier geen spijt van krijgen.

8
Slimme keuze
  • Superior Double Room
    € 279
    1 slaapkamer, 1 balkon
  • Deluxe Double Room
    € 345
    1 slaapkamer, 1 balkon

Deel dit Hotel

Hoe vond je onze Shandrani Beachcomber Spa & Resort
Hotel Review​? Ken jij iemand die hier heen moet? Deel het dan met hem of haar op Facebook.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter