Sebatu Sanctuary Hotel Review

Ubud, Bali

Sebatu Sanctuary

Op 20 minuten ten noorden van het bruisende centrum van Ubud vind je Sebatu Sanctuary. Een heerlijke rustgevende plek omringd door prachtige natuur. De eigenaar van Sebatu Alexander heeft voordat hij zich settelde in Bali op verschillende plekken in de wereld gewoond.

Met al deze ervaringen heeft hij Sebatu Sanctuary ontwikkeld. Een hotel wat sustainability ademt. Het hotel gebruikt regenwater voor de douche en het zwembad is chemicaliën vrij. 

Het prachtige eco zwembad wordt schoongehouden door middel van verschillende vis soorten die wonen in dit fijne zwembad. Het hotel heeft een James Cook thema dit zie je terug op verschillende plekken in het hotel. Wij verbleven in een safari tent die van alle gemakken was voorzien en helemaal past binnen het James Cook thema. Het bed sliep heerlijk en aan alle kanten van de tent is de natuur te bewonderen. 

Een hoogtepunt van Sebatu Sanctuary is het eten. De chef maakt de meest lekker onverwachte combinaties en alles wat wij hebben gegeten was heerlijk. Wanneer je toe bent aan een rustgevende omgeving met heerlijk eten op 20 minuten van Ubud dan is Sebatu Sanctuary een heerlijke plek om te verblijven!

Rapport

Locatie
8
Welkom & Ontvangst
10
Design & Stijl
9
Hotelkamer
9
WIFI
8
Restaurant
9
Housekeeping & Staff
9
Onderhoud
8
Prijs-kwaliteit
9
Samenvatting

Leuk Eco Resort. Het zwembad wordt volledig natuurlijk gefilterd. De Safari tenten zijn prachtig en het eten is geweldig.

8.78
Leuk Eco-Resort in Ubud!
  • Deluxe Safari Tent (Queen Studio)
    € 165
    1 slaapkamer, Safari Tent

Deel dit Hotel

Hoe vond je onze Sebatu Sanctuary Hotel Review? Ken jij iemand die hier heen moet? Deel het dan met hem of haar op Facebook.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter