Four Seasons Resort Mauritius at Anahita Hotel Review

Trou d’eau Douce, Mauritius

Four Seasons Resort Mauritius

Het Four Seasons Mauritius is zo’n droomhotel voor een specifieke doelgroep. Namelijk honeymooners of mensen die op zoek zijn naar ultieme luxe.

Het resort is omvangrijk en heeft mooie restaurants waarvan die van het ontbijt omgeven is door vijvers met prachtige vissen. Je kunt elke verse sap vers geperst krijgen inclusief smoothies en er staat natuurlijk ook Champagne bij het ontbijt.

Als je met een golfkarretje naar je villaatje wordt gebracht rijdt je door prachtige tuinen en natuur. Je villa heeft zowel een buiten als binnenbadkamer en bij aankomst staat er een mooie fles Champagne voor je klaar.

Op een korte wandeling kom je bij het strand en het prachtige zwembad. Hier kun je verschillende watersporten doen of een kayak lenen. Dit is zeker aan te raden. Vanaf hier kun je ook 3x per dag een gratis bootrit naar het nabijgelegen Ile Aux Cerfs krijgen. Zeker doen want dat strand is gewoon ongelooflijk.

Het Four Seasons in Mauritius zet een ontzettend hoge standaard weg en is simpelweg het beste resort in Mauritius. Wij zaten in een Beach Pool Villa maar zagen eigenlijk geen groot verschil met een Garden Pool Villa. De tweede is dus een slimme optie.

Rapport

Locatie
9
Welkom & Ontvangst
9
Design & Stijl
9
Hotelkamer
9
WIFI
9
Restaurant
9
Housekeeping & Staff
9
Onderhoud
10
Prijs-kwaliteit
8
Samenvatting

Het Four Seasons doet het alweer. Ze leveren het beste Luxury hotel van het land met het Four Seasons Mauritius. 

9
Slimme keuze
  • Garden Pool Villa
    € 382
    1 slaapkamer, 1 privé zwembad
  • Beach Pool Villa
    € 545
    1 slaapkamer, privé zwembad

Deel dit Hotel

Hoe vond je onze Four Seasons Resort Mauritius at Anahita Hotel Review​? Ken jij iemand die hier heen moet? Deel het dan met hem of haar op Facebook.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter