Lelewatu Resort Sumba Hotel Review

Sumba, Indonesië

Lelewatu Resort Sumba

Lelewatu Resort is net geopend. Het 5 sterren resort gaat in de toekomst ongetwijfeld awards winnen en behoren tot de beste Luxury Resorts ter wereld. De prijzen zijn daarom nu erg goed voor wat je krijgt.

Het Lelewatu Resort is een ongelooflijk goed hotel. Als we het vergelijken met de beste hotels in Bali, Mexico, de Malediven, Seychellen en Mauritius doen ze absoluut in de top mee. En daar vragen ze veel minder voor dan hun competitie.

Het resort heeft allemaal privévillaatjes met hun eigen zwembad. Alles is in traditionele stijl gebouwd. Minibar is inclusief en je hebt tevens je eigen butler. 

De villa’s zijn erg ruim en op elk detail is gelet. Zoals het Ikat-weefwerk van je badjas, maar ook de wastafels in de vorm van schelpen. Het enige dat we misten was een stopcontact bij het nachtkastje. Er is een gratis afternoon-tea waar je gamba’s en meer lekkers krijgt allemaal inclusief.

Het resort is gelegen op de prachtige kliffen van Sumba en als je ’s ochtends naar beneden kijkt kun je dolfijnen zien spelen, schildpadden zien zwemmen en de lokale bevolking op krabben zien vissen. Dit resort gaat als het bekender wordt al snel meer vragen voor de kamers dus grijp zeker nu je kans. Als we iets moeten aanraden in de huwelijksreis-sferen is het deze. Prijs kwaliteit dikke 10!

Rapport

Locatie
9
Welkom & Ontvangst
7
Design & Stijl
9
Hotelkamer
9
WIFI
9
Zwembad
8
Housekeeping & Staff
9
Onderhoud
9
Prijs-kwaliteit
10
Samenvatting

Voor deze prijs vindt je nergens een persoonlijke butler, privézwembaden en een afwerking en service waarbij iedereen je naam kent en je met een golfkarretje wordt rondgereden.

8.78
Geweldig!
  • One bedroom Villa met Private Pool en Ocean View
    € 1.635 per 3 nachten
    Eén slaapkamer, 1 Woonkamer,1 privé zwembad
  • One Bedroom Honeymoon Villa met Private Pool en Ocean View
    € 2.002 per 3 nachten
    Eén slaapkamer, 1 Woonkamer,1 Lounge area, 1 privé zwembad

Deel dit Hotel

Hoe vond je dit hotel? Ken jij iemand die hier heen moet? Deel het dan met hem of haar op Facebook.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter