Anahita Golf & Spa Resort Hotel Review

Trou d’eau Douce, Mauritius

Anahita Golf & Spa Resort

Het Anahuta Mauritius is het perfecte hotel voor de golf liefhebber. Het heeft één van de mooiste golfbanen ter wereld en verder alles om je te pamperen als je in de middag even wil relaxen.

Het resort is enorm en waarschijnlijk het grootste wat wij gezien hebben in Mauritius. Dat komt ook omdat er een gigantische 18 holes baan ligt. Daar tussenin heb je alle villaatjes en suites liggen. Je kunt hier ook een huis kopen als je wil.

Het is best groot dus je zult je met een golfkarretje moeten laten verplaatsen. Wij vonden vooral de introductierit van de 18 holes baan geweldig. Er zijn holes die uitkijken op het prachtige water van Mauritius en dat is een spectaculair zicht.

Voor wie wil relaxen is de Spa er echt erg goed. Mijn therapeut raakte wat spieren in mijn rug die nog niemand anders geraakt had dit jaar dus zeker aan te raden. Het zwembad kent drie niveau’s waarvan één verboden voor kinderen. Top dus 😉

Rapport

Locatie
9
Welkom & Ontvangst
9
Design & Stijl
8
Hotelkamer
8
WIFI
8
Restaurant
8
Housekeeping & Staff
9
Onderhoud
9
Prijs-kwaliteit
8
Samenvatting

Hier moet je zeker een week heen als je van Golf houdt. Wij kunnen niet wachten om terug te gaan en dit keer een clinic te doen.

8.44
Ultieme Golfhotel
  • Junior Suite Garden View
    € 540
    1 slaapkamer, tuinzicht

Deel dit Hotel

Hoe vond je onze Anahita Golf & Spa Resort Hotel Review​? Ken jij iemand die hier heen moet? Deel het dan met hem of haar op Facebook.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter