Aïcha Memories Luxury Camp Hotel Review

Wadi Rum, Jordanië

Aïcha Memories Luxury Camp

Video afspelen

Het Aïcha Memories Luxury Camp moet op ieders Bucketlist. Dit hotel is gewoon buitenaards.

Memories Aïcha Luxury Camp is kamperen zoals Mark het wel kan handelen. Je mag het namelijk geen camp noemen. Het zijn prachtige luxe hotelkamers die lijken alsof je op de maan bent geland.

Midden in de prachtige Wadi Rum woestijn is dit de allerbeste optie voor jouw bezoekje aan de Rode Woestijn. Wij sliepen in de geweldige Panoramic Luxury Tent. Dit zijn die glazen soort Iglo’s waar je kunt genieten van de sterrenhemel of de zonsondergang. We hebben ook nog even gekeken naar de Panoramic Luxury  Suite maar die is enkel wat groter en kost wel een stuk meer.

Mocht je liever alleen foto’s maken van de buitenkant kun je altijd de goedkopere tenten nemen. Ook die zijn standaard goed uitgerust en dit kamp is sowieso de moeite waard. Als je hier verblijft is het eten en drinken inclusief. En dat is geweldig. Zorg wel dat je op tijd gaat aangezien er ook grotere groepen komen af en toe en dat voorkomt dat je lang moet wachten aan het buffet. In de ochtend kun je hier de bergen opklimmen voor een fantastisch uitzicht. Dit is zo’n plek die je nooit meer vergeet.

Rapport

Locatie
10
Welkom & Ontvangst
8
Design & Stijl
10
Hotelkamer
10
Restaurant
9
Housekeeping & Staff
9
Onderhoud
10
Prijs-kwaliteit
8
Samenvatting

Wat een geweldige plek. Alsof je droomt!

9.25
Niet normaal meer!
  • Panoramic Luxury Tent
    € 350
    Glazen iglo maanwoning
  • Panoramic Luxury Suite
    € 390
    Glazen iglo maanwoning iets groter.

Deel dit Hotel

Hoe vond je onze Aïcha Memories Luxury Camp Hotel Review? Ken jij iemand die hier heen moet? Deel het dan met hem of haar op Facebook.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter