Villa Mawar Bali Hotel Review

Canggu, Bali, Indonesië

Villa Mawar Bali

Op zoek naar iets groters? Villa Mawar heeft maar liefst 6 slaapkamers in de aanbieding, 2 zwembaden, een bar, een tv-kamer, een fitness en een spa. Wat wil je nog meer?

Villa Mawar bestaat uit meerdere villa’s die gezamenlijk worden aangeboden. Het ligt vlakbij Canggu (15 minuten toch wel) en beslaat enkele hectare grond. Al bij binnenkomst over de lange trappen verbaas je je over alles wat erbij hoort. Je hebt een grote keuken 60m2 inclusief kok, een huiskamer voor 16, een aparte TV kamer, een Bar en een groot zwembad met unicorn. Daarnaast zijn er maar liefst 6 kamers die tot je beschikking staan en ook nog een tweede zwembad wat ondieper is voor eventuele jongere familieleden.

We hebben met veel plezier gebruik gemaakt van de prachtige Spa die in een mooi houten huis aan het water stond. Ook was er een grote Fitness ruimte die groot genoeg was om een voetbalelftal te trainen. De kok was werkelijk fantastisch en we hebben hier Mark’s verjaardag gevierd met een verjaardagstaart en mooi vuurwerk. Deze plek zullen we niet snel vergeten! Eigenlijk zouden ze de kamers hier afzonderlijk moeten verhuren zodat meer mensen er van kunnen genieten, want niet iedereen komt met 12 vrienden of hun hele familie naar Bali natuurlijk.

Rapport

Locatie
7
Welkom & Ontvangst
9
Design & Stijl
8
Hotelkamer
9
WIFI
9
Zwembad
8
Restaurant
9
Housekeeping & Staff
9
Onderhoud
9
Prijs-kwaliteit
7
Samenvatting

Prachtige Villa voor families of vrienden. Voor 2 personen echt groot haha.

8.4
Fantastisch
  • Villa
    € 1200
    Twee slaapkamers, privé zwembad, zwemlagune

Deel dit Hotel

Hoe vond je onze Villa Mawar Bali Hotel Review? Ken jij iemand die hier heen moet? Deel het dan met hem of haar op Facebook.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter