Hyatt Regency Yogyakarta Hotel Review

Java, Indonesië

Hyatt Regency Yogyakarta

Als je naar de Prambanan Tempel in Java wil zul je waarschijnlijk in Yogyakarta overnachten. Een hotel waar je na je bezoek nog lekker kunt afkoelen in het water is het Hyatt Regency hotel. Je hebt er zelfs een glijbaan wat het kind in ons losmaakte.

Het Hyatt Regency ligt in hartje Yogyakarta en is slecht een kleine 15 minuten van de Prambanan tempel. Een perfecte uitvalsbasis dus. Met Clubaccess heb je daarnaast toegang tot de Lounge met high speed internet en de Afternoon Tea. En die is echt heel goed, zo goed dat je bijna je avondeten niet meer hoeft. Er zitten zelfs biertjes en cocktails naar keuze bij.

Mocht je zin hebben om hier wat langer te verblijven kun je in de ochtend een mooie Golfbaan lopen. Wij hebben vooral genoten van de heerlijke zwembaden. Het is bijna een mini zwempark en de glijbaan is ontworpen in de vorm van een tempel. Leuk gedaan.

De spa biedt daarnaast betaalbare behandelingen aan en daar hebben wij dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Je kunt er ook naar de sauna en een stoombad en het is redelijk groot opgezet. Maak wel een reservering want ten opzichte van het hotel zijn er relatief weinig plaatsen in de Spa. Het hotel kan namelijk honderden gasten aan en de spa slechts een tiental.

Rapport

Locatie
9
Welkom & Ontvangst
8
Design & Stijl
7
Hotelkamer
7
WIFI
9
Zwembad
10
Restaurant
8
Housekeeping & Staff
8
Onderhoud
8
Prijs-kwaliteit
9
Samenvatting

Yogyakarta is best goedkoop. Het is dus niet moeilijk om iets te vinden wat net wat goedkoper is dan dit. Maar hier krijg je een top ontbijt en waterpark bij. Hier gaan we zo terug.

8.3
Topper!
  • Club King
    € 93
    1 slaapkamer, Club Access

Deel dit Hotel

Hoe vond je onze Hyatt Regency Yogyakarta Hotel Review? Ken jij iemand die hier heen moet? Deel het dan met hem of haar op Facebook.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter