Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa Hotel Review

Trou aux biches, Mauritius

Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa

Wij zaten in de Beachfront Suite met eigen zwembad. Dit was prachtig als je wat privacy zoekt. Maar de kans is toch groot dat je één van de andere zwembaden opzoekt. En wat blijkt? Sommige daarvan voelen net zo privé. Daarom hebben we de Junior Suite (waar wij niet in hebben geslapen) ook in het prijsoverzicht gezet. Dit kan een goede optie zijn namelijk.

Je kamer is hier erg groot en heeft alles wat je nodig hebt inclusief een grote zithoek. Het design is vooral functioneel. Je privé zwembad is mooi afgescheiden door een laag muurtje en een opening zodat je toch nog mooi wegkijkt naar het strand als je erin zit.

Er zijn maar liefst 6 zwembaden waarvan er 3 liggen in het gras tussen de palmen. Hier is werkelijk helemaal niemand en ze zijn zelfs groot genoeg om baantjes te trekken. Super!

Het ontbijtbuffet is groot en zeer divers. De restaurant opties zijn enkele van de beste die wij ooit gehad hebben. Je kunt namelijk kiezen uit Frans, Italiaans, Snack, Indiaas en misschien nog wel meer. Wij vonden de italiaan grandioos en aten daar temidden van de kunstmatige watervallen. Dikke aanrader.

Rapport

Locatie
9
Welkom & Ontvangst
9
Design & Stijl
8
Hotelkamer
8
WIFI
7
Restaurant
9
Housekeeping & Staff
9
Onderhoud
9
Prijs-kwaliteit
8
Samenvatting

Mauritius beleven in de ultieme luxe. De stranden zijn geweldig en de restaurants nog beter. Wij aten zelfs tussen de watervallen van het Italiaanse restaurant. Verder zijn de zwembaden echt super. Daar wil je niet meer uit. Dit is jouw ultieme honeymoon destination.

8.44
Slimme keuze
  • Beachfront Suite with Pool
    € 780
    1 slaapkamer, 1 privé zwembad
  • Junior Suite
    € 426
    1 slaapkamer

Deel dit Hotel

Hoe vond je onze Trou Aux Biches Beachcomber Golf Spa & Resort
Hotel Review​? Ken jij iemand die hier heen moet? Deel het dan met hem of haar op Facebook.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter