Hôtel 20° SUD - Relais & Châteaux Hotel Review

Grande Baie, Mauritius

Hôtel 20° SUD - Relais & Châteaux

Mauritius is een eiland waar de meeste mensen komen voor een huwelijksreis. Dit is ook terug te zien in alle prijzen op het eiland. De prijzen van Hotel 20 Degres Sud zijn inclusief ontbijt en diner. De prijs staat goed in verhouding met wat het hotel te bieden heeft en in vergelijking met andere hotels in Mauritius. Ik denk dat het meeste geweldige van dit hotel is dat het een sfeervol en charmant boutique hotel is. Echt een hele andere beleving dan de grote all-in resorts op het eiland. Als je op zoek bent naar een boutique hotel op Mauritius dan hoef je niet verder te zoeken!

De meest bijzondere ervaring was de diner cruise op hun eigen boot Ms. Lady Lisbeth. Dit was een echte romantische ervaring. De boot cruise start op het dek met kussens een cocktail en hapjes. In totaal kunnen er maximaal 4 stellen tegelijk op de boot. Het 3 gangen diner wordt in de boot geserveerd. Het eten was in een woord geweldig en de boot is echt geweldig mooi en authentiek. The hele ervaring was fantastisch en we raden iedereen aan om dit te doen wanneer je in 20 Degres Sud verblijft. Wij zaten in de prachtige Astral Suite. Deze is wel duur vergeleken met een gewone kamer die je al voor veel minder hebt. Hij was overigens prachtig. Maar als je van dit hotel en de fijne sfeer wil proeven kun je ook de andere kamer nemen.

Rapport

Locatie
9
Welkom & Ontvangst
10
Design & Stijl
9
Hotelkamer
9
WIFI
7
Restaurant
9
Housekeeping & Staff
9
Onderhoud
9
Prijs-kwaliteit
8
Samenvatting

Dit kleinschalige Boutique Hotel is erg fijn. Je kunt je hier makkelijk een romantisch weekje vermaken. De Diner Cruise is een absolute must! 

8.78
Slimme keuze
  • Astral Suite with Pool
    € 620
    1 slaapkamer, 1 privé zwembad
  • Standard Charm Room
    € 290
    1 slaapkamer

Deel dit Hotel

Hoe vond je onze Hôtel 20° SUD – Relais & Châteaux Hotel Review
Hotel Review​? Ken jij iemand die hier heen moet? Deel het dan met hem of haar op Facebook.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter